Beoordelingen van Little Saigon Amsterdam

Recente recensies van Little Saigon Amsterdam

5 sterren na 14 reviews

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, zoals gewoonlijk waren de pho en spring rolls weer superlekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en erg vers. Heel erg genoten, echt een aanrader dus!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor dit geweldige review

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel en hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en top service

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling & het review :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling en fijn dat alles is bevallen:)! Groetjes, Team Little Saigon

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super...! Heerlijk eten en snel bezorgd...!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Great service and great food!

Reactie van Little Saigon:Thank you for your order and lovely review! Team Little Saigon

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en vers zoals altijd!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My husband felt like his duck was slightly overcooked compared to the last time we ordered but other than that everything was 100% delicious!!

Reactie van Little Saigon:Thank you for your feedback, we will definitely take this into our improvement. We are happy that you've still enjoyed the food :) Team Little Saigon

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service heerlijke rolls goed verpakt

Reactie van Little Saigon:Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon