Facebook Instagram

Beoordelingen van Little Saigon Amsterdam

Recente recensies van Little Saigon Amsterdam

5 sterren na 70 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gezond vers eten, vlak bij mn kantoor. Echt heel fijn.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse producten.

Reactie van Little Saigon:Fijn om te lezen, dank je wel:)! Groetjes, Team Little Saigon

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal snel, altijd lekker!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling & review, super! Groetjes, Team Little Saigon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was op de afesproken tijd klaar en echt super lekker. Wat ons betreft, de beste afhaalmaaltijden van Amsterdam Noord!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor het mooie compliment :)! Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Little Saigon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

echt heel lekker weer & snel bezorgd

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Altijd op tijd klaar. Het is 1xper week een Vietnamese feestje bij ons thuis. Ze teleurstellen nooit!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling & review :) Tot het volgende feestje! Groetjes, Team Little Saigon

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse ingrediënten, veel smaak en goed bereid!

Reactie van Little Saigon:Super fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best!

Reactie van Little Saigon:Thank you so much :)! Team Little Saigon Noord

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij little saigon. Echt een aanrader! Alles netjes verpakt, warm, snelle bezorging en mega lekker!

Reactie van Little Saigon:Wat fijn dat alles goed is bevallen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren top en lekker snel bezorgd.

Reactie van Little Saigon:Super, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en wat een grote porties!

Reactie van Little Saigon:Wat fijn dat alles is bevallen :), bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten voor de lunch

Reactie van Little Saigon:Dank je wel:) Groetjes, Team Little Saigon Noord

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, jammer dat jullie niet bezorgen bij ons in Landsmeer

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Wellicht ooit in de toekomst ;-) Groetjes, Team Little Saigon Noord

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling & review :) fijn dat alles heeft gesmaakt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk ! Goed gevuld broodje! Komen zeker weer terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Little Saigon:Super! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

Reactie van Little Saigon:Fijn, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en lekker!

Reactie van Little Saigon:Fijn om te lezen :), bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

The best

Reactie van Little Saigon:Wow, thank you! Team Little Saigon Noord

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Little Saigon:Bedankt Love Pho:)!! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, betaalbaar, en hele goeie snelle service

Reactie van Little Saigon:Dank je wel voor de bestelling en fijne review :)! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Little Saigon:Super:)! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en betaalbaar!! Altijd vlot binnen 35 min bezorgd. 🤗

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spring rollen. Vegatarian Pho. Chicken curry. Allemaal verrukkelijk.

Reactie van Little Saigon:Fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en stond keurig op tijd klaar

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en snel klaar.

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was weer even terug in Hanoi! Dank!!!!

Reactie van Little Saigon:Heerlijk :)!! Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat was heerlijk!

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade bowls zijn mn favorite, goed op smaak en altijd royale porties De levertijd is altijd snel en heel duidelijk!

Reactie van Little Saigon:Ook één van onze favorieten :)! Groetjes Team Little Saigon Noord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Weer.

Reactie van Little Saigon:Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Best Pho in town!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel !! Groetjes, Team Little Saigon

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, jammer dat de saus ontbrak bij de ga nuong.

Reactie van Little Saigon:Hi Lennart, Bedankt voor de bestelling & review. Wat vervelend dat de saus ontbrak, we sturen je hier even een mailtje over. Groetjes, Team Little Saigon

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een heerlijke lunch. Goede en verse produkten en zeer smakelijk.

Reactie van Little Saigon:Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Little Saigon:Bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere broodjes! Pas later kunnen eten, waardoor broodje curry een beetje zompig was geworden aan de open kant, maar ik weet niet hoe je dat zou moeten voorkomen. We moeten het gewoon meteen opeten! ;) Koffie was ook heerlijk!!

Reactie van Little Saigon:Ah fijn, ja dat is inderdaad vrij lastig! We kunnen eventueel de curry apart verpakken, als je dit aangeeft in het opmerkingenveld dan zullen we daar rekening mee houden. Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer in een week besteld. Was echt top.

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestellingen & review, super! Groetjes, Team Little Saigon

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit gaat niet over het eten maar over de service. Ik had besteld betaald en de medewerker kon niet mijn naam vinden. En snauwde mij af dat ze niets had ontvangen en wilde eigenlijk doorgaan. Ik had alleen een mail met bevestiging dat ik mijn bestelling kon halen, betaald had ik al via IDEAL. Ik snap dat ze mij niets kan meegeven omdat ze geen bestelling ziet. Maar als ik mijn betaling kan laten zien moet ze ook begrijpen dat ik daar niet daar heen ga voor niets. Ik had verwacht dar ze dan zou zeggen, ik ga het even uitzoeken ipv afgesnauwd te worden. En opeens zei ze o er is een 2e bestelling op dezelfde tijd. En die bleek van mij te Zijn. Geen fatsoenlijk excuus. Voor mij reden om niet meer daar te bestellen. En ook niemand aan te raden

Reactie van Little Saigon:Hi Esther, bedankt voor je bestelling & feedback. Wat vervelend dat de ervaring niet was zoals het verwacht. Wij zullen je feedback meenemen in onze verbetering! Groetjes, Team Little Saigon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde gerechten, authentieke smaken, erg lekker, lieve mensen.

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de fijne review en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Little Saigon

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent customer service and great food

Reactie van Little Saigon:Thank you for your order & lovely review! Team Little Saigon

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2x heerlijke soep met noedels en verse groente

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goeie service. Top soep, mega gevuld!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummie

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vooral vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een ontdekking in amsterdam noord! echt heerlijk van smaak allemaal!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, vers en goede prijs kwaliteit

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, behalve dat de kip echt veel te droog was.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, zoals gewoonlijk waren de pho en spring rolls weer superlekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en erg vers. Heel erg genoten, echt een aanrader dus!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor dit geweldige review

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel en hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en top service

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling & het review :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Little Saigon:Bedankt voor je bestelling en fijn dat alles is bevallen:)! Groetjes, Team Little Saigon

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super...! Heerlijk eten en snel bezorgd...!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Great service and great food!

Reactie van Little Saigon:Thank you for your order and lovely review! Team Little Saigon

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en vers zoals altijd!

Reactie van Little Saigon:Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My husband felt like his duck was slightly overcooked compared to the last time we ordered but other than that everything was 100% delicious!!

Reactie van Little Saigon:Thank you for your feedback, we will definitely take this into our improvement. We are happy that you've still enjoyed the food :) Team Little Saigon

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service heerlijke rolls goed verpakt

Reactie van Little Saigon:Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon