Beoordelingen van Little Saigon Amsterdam

Recente recensies

5.0
bart menses
29 september 2021

Curry met kip viel tegen. Producten waren wel goed klaargemaakt, maar het gerecht zelf vond ik niet erg lekker in zijn geheel. Volgende keer weer een pho of fried rice kip. De spring rolls vega waren wel lekker.

Reactie van Little Saigon

Hi Bart, Bedankt voor je bestelling en feedback! Groetjes, Team Little Saigon

Jared
28 september 2021

Geweldig!

Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

Rein
26 september 2021

Gewoon echt heel goed en aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Eliza
25 september 2021

Erg lekker.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Tevreden klant
23 september 2021

Zoals altijd: TOP! Lekkere, zelfgemaakte drankjes (lemon grass ice tea en ice coffee laten me heerlijk wegdromen en voeren me mee naar geweldige tijden in Azië) en deze keer het warme bana-toetje geprobeerd: hmmm... (van mij mocht er ietsje meer banaan in, maar de combinatie met kokos, pinda/saté en maïzena is uitstekend). Broodjes, voorgerechten en hoofdmaaltijden: goede ingrediënten, goed gemarineerd, lekkere smaken. Favorieten van mij: garnalen, beef en varkensvlees. Eend ook lekker, maar ik heb liever de krokante variant -- maar dat is persoonlijk. Prijs/kwaliteit: prima. Haal al jaren eten en als je de kans krijgt om op een zonnige dag daar te kunnen eten: doen! Gezellige sfeer, informeel, ongedwongen, zoals het straatleven in Azië met een goede service. Sluit je ogen en je waant je weer in Azië!

Reactie van Little Saigon

Super om te lezen, bedankt voor je bestelling en feedback :) Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Little Saigon

Deniz
22 september 2021

Saus dit keer vergeten... :( Maar normaal altijd super tevreden

Reactie van Little Saigon

Hi Deniz, Bedankt voor je bestelling! Excuses voor het ontbreken van de saus. We hebben je een berichtje gestuurd. Hopelijk tot snel weer. Groetjes, Team Little Saigon

Sander
19 september 2021

Super lekker , super vers , keurig verpakt echt een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Esther-rina
6 september 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Claudine
2 september 2021

Perfect service en good food!

Reactie van Little Saigon

thank you for your lovely words and we hope to see you soon again :)! Team Little Saigon

Claudine
28 augustus 2021

Overheerlijk, kwalitatief, waar voor je geld eten en service. 👌🏽

Reactie van Little Saigon

Super om te lezen, dank je wel :)! Team Little Saigon

Debbie
17 augustus 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

Paul
15 augustus 2021

Echte authentieke smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Prachtig compliment, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

Carmen
13 augustus 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

caren
27 juli 2021

Alles PRIMA!!!!

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel :)! Groetjes. Team Little Saigon

Sanguita
14 juli 2021

The veggie pho was delicious! Super tasty and with the extra sauces and lime and herbs, you can make it even more to your liking. Super fresh and tasty. Will defo order again. Super kind people as well working there!

Reactie van Little Saigon

Thank you for your lovely words and we hope to see you soon again :)! Team Little Saigon

Ruud
14 juli 2021

Voortreffelijk!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Nik
12 juli 2021

Altijd extreem lekker en snelle bezorging

Reactie van Little Saigon

PHO power :D! Groetjes, Team Little Saigon

Ilja
7 juli 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Ilja
7 juli 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Frits
6 juli 2021

zoals altijd heerlijk gegeten

Reactie van Little Saigon

Super :)! Hopelijk tot gauw weer, Team Little Saigon

Ellen
1 juli 2021

Weer super lekker!

Reactie van Little Saigon

Super fijn om te lezen, dank je wel :) Groetjes, Team Little Saigon

Saartje
25 juni 2021

Heerlijk gegeten, snelle service!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Margot
24 juni 2021

Stond op tijd klaar, vriendelijke mensen en het eten was subliem!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

John
15 juni 2021

16.30 besteld 18:30 bezorgd

Reactie van Little Saigon

Hi John, onze excuses voor het wachten. We zullen dit zeker meenemen in onze verbetering. Bedankt voor je bestelling! Groetjes, Team Little Saigon

SAE
14 juni 2021

The Best!

Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Frits
11 juni 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Martijn V.
8 juni 2021

Top. Alle 6 gerechten lekker, authentieke smaken met de bekende verse kruiden. ik ga terugkomen.

Reactie van Little Saigon

Wat fijn om te lezen, hopelijk tot gauw! Groetjes, Team Little Saigon

Dawit
8 juni 2021

Super Nice!

Reactie van Little Saigon

Super thanks :)! Team Little Saigon

Martijn V.
4 juni 2021

Vandaag 1e ervaring: Speciaal naartoe gereden voor Phô. top. Om afgesproken 17:50 tijd werd het net vers ingepakt. Gelukkig ook een flinke bak kruiden erbij waar veel andere clubs helaas vaak op besparen. Ga na weekend terug om voor familieleden ook mee te nemen.Zin om alle gerechten te testen 👍😋🙋‍♂️

Reactie van Little Saigon

Wat fijn dat de eerste ervaring goed is bevallen, op naar meer ;-)!! Groetjes, Team Little Saigon

Vaste klant
29 mei 2021

Alles is lekker, pho , summerrolls, broodje, salade, sate....

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je klandizie, super om te lezen :) Groetjes, Team Little Saigon

vanya
25 mei 2021

Altijd zo lekker en vers! En super snel.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Megan nicolai
22 mei 2021

De service was zoals altijd super. Er zaten echter in mijn bakje mieren.. en ik ben vegetarisch ;)

Reactie van Little Saigon

Hi Megan, Excuses, we lezen nu pas je berichtje. We sturen je per mail even een apart berichtje toe. Groetjes Team Little Saigon

Linda
15 mei 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon

Noemi
9 mei 2021

We hebben allemaal genoten van het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor jullie bestelling & mooie review :) Groetjes, Team Little Saigon

Ilja
8 mei 2021
Reactie van Little Saigon

Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Chris Sent
6 mei 2021

Heerlijk gezond vers eten, vlak bij mn kantoor. Echt heel fijn.

Reactie van Little Saigon

Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Ellen
29 april 2021

Heerlijk gegeten. Verse producten.

Reactie van Little Saigon

Fijn om te lezen, dank je wel:)! Groetjes, Team Little Saigon

Jasper
28 april 2021

Meestal snel, altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review, super! Groetjes, Team Little Saigon

An
27 april 2021

Het was op de afesproken tijd klaar en echt super lekker. Wat ons betreft, de beste afhaalmaaltijden van Amsterdam Noord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor het mooie compliment :)! Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Little Saigon

remko
21 april 2021

echt heel lekker weer & snel bezorgd

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

Anne Vernier
21 april 2021

Heerlijk eten! Altijd op tijd klaar. Het is 1xper week een Vietnamese feestje bij ons thuis. Ze teleurstellen nooit!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review :) Tot het volgende feestje! Groetjes, Team Little Saigon

Marin
19 april 2021

Heeeerlijk

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Bart
19 april 2021

Verse ingrediënten, veel smaak en goed bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Super fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Dawit
15 april 2021

The best!

Reactie van Little Saigon

Thank you so much :)! Team Little Saigon Noord

Alexandra
14 april 2021

Eerste keer besteld bij little saigon. Echt een aanrader! Alles netjes verpakt, warm, snelle bezorging en mega lekker!

Reactie van Little Saigon

Wat fijn dat alles goed is bevallen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Ed
13 april 2021

Gerechten waren top en lekker snel bezorgd.

Reactie van Little Saigon

Super, bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

Angela
10 april 2021

Was erg lekker en wat een grote porties!

Reactie van Little Saigon

Wat fijn dat alles is bevallen :), bedankt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

Quen
9 april 2021

We hebben heerlijk gegeten voor de lunch

Reactie van Little Saigon

Dank je wel:) Groetjes, Team Little Saigon Noord

Henk
8 april 2021

Het was erg lekker, jammer dat jullie niet bezorgen bij ons in Landsmeer

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Wellicht ooit in de toekomst ;-) Groetjes, Team Little Saigon Noord

Dominique
5 april 2021

Fantastische kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review :) fijn dat alles heeft gesmaakt! Groetjes, Team Little Saigon Noord

Manon
4 april 2021

Het was heerlijk ! Goed gevuld broodje! Komen zeker weer terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
2 april 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Little Saigon

Super! Groetjes Team Little Saigon Noord

Frits
2 april 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

Reactie van Little Saigon

Fijn, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Ka Ho
27 maart 2021

Heerlijk vers en lekker!

Reactie van Little Saigon

Fijn om te lezen :), bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

D.
24 maart 2021

The best

Reactie van Little Saigon

Wow, thank you! Team Little Saigon Noord

Anneleen Verbeek
23 maart 2021

Heerlijk!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Mas
21 maart 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

Love pho
20 maart 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt Love Pho:)!! Groetjes Team Little Saigon Noord

Anneleen Verbeek
16 maart 2021

Superlekker, betaalbaar, en hele goeie snelle service

Reactie van Little Saigon

Dank je wel voor de bestelling en fijne review :)! Groetjes Team Little Saigon Noord

Thai
7 maart 2021
Reactie van Little Saigon

Super:)! Groetjes Team Little Saigon Noord

Angela
6 maart 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

LB
1 maart 2021

Top!

Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

Lai
28 februari 2021

Super lekker en betaalbaar!! Altijd vlot binnen 35 min bezorgd. 🤗

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Rene
25 februari 2021

Spring rollen. Vegatarian Pho. Chicken curry. Allemaal verrukkelijk.

Reactie van Little Saigon

Fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Carolien Dekker
24 februari 2021

Heerlijk gegeten en stond keurig op tijd klaar

Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

Milou
20 februari 2021

Het was super lekker en snel klaar.

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Robert
16 februari 2021

Ik was weer even terug in Hanoi! Dank!!!!

Reactie van Little Saigon

Heerlijk :)!! Dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

T. Feenstra
16 februari 2021

Dat was heerlijk!

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Lai
15 februari 2021

De salade bowls zijn mn favorite, goed op smaak en altijd royale porties De levertijd is altijd snel en heel duidelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Ook één van onze favorieten :)! Groetjes Team Little Saigon Noord

Jolieke
12 februari 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes Team Little Saigon Noord

MA
11 februari 2021

Heel goed! Weer.

Reactie van Little Saigon

Super, dank je wel! Groetjes Team Little Saigon Noord

Reinout
6 februari 2021

Best Pho in town!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel !! Groetjes, Team Little Saigon

Lennart
4 februari 2021

Heerlijk, jammer dat de saus ontbrak bij de ga nuong.

Reactie van Little Saigon

Hi Lennart, Bedankt voor de bestelling & review. Wat vervelend dat de saus ontbrak, we sturen je hier even een mailtje over. Groetjes, Team Little Saigon

Jeanette
29 januari 2021

Het was weer een heerlijke lunch. Goede en verse produkten en zeer smakelijk.

Reactie van Little Saigon

Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Lidewij
28 januari 2021
Reactie van Little Saigon

Bedankt! Groetjes, Team Little Saigon

Julia
28 januari 2021

Heel lekkere broodjes! Pas later kunnen eten, waardoor broodje curry een beetje zompig was geworden aan de open kant, maar ik weet niet hoe je dat zou moeten voorkomen. We moeten het gewoon meteen opeten! ;) Koffie was ook heerlijk!!

Reactie van Little Saigon

Ah fijn, ja dat is inderdaad vrij lastig! We kunnen eventueel de curry apart verpakken, als je dit aangeeft in het opmerkingenveld dan zullen we daar rekening mee houden. Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

Arne
25 januari 2021

Tweede keer in een week besteld. Was echt top.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestellingen & review, super! Groetjes, Team Little Saigon

Esther Schouten
25 januari 2021

Dit gaat niet over het eten maar over de service. Ik had besteld betaald en de medewerker kon niet mijn naam vinden. En snauwde mij af dat ze niets had ontvangen en wilde eigenlijk doorgaan. Ik had alleen een mail met bevestiging dat ik mijn bestelling kon halen, betaald had ik al via IDEAL. Ik snap dat ze mij niets kan meegeven omdat ze geen bestelling ziet. Maar als ik mijn betaling kan laten zien moet ze ook begrijpen dat ik daar niet daar heen ga voor niets. Ik had verwacht dar ze dan zou zeggen, ik ga het even uitzoeken ipv afgesnauwd te worden. En opeens zei ze o er is een 2e bestelling op dezelfde tijd. En die bleek van mij te Zijn. Geen fatsoenlijk excuus. Voor mij reden om niet meer daar te bestellen. En ook niemand aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Little Saigon

Hi Esther, bedankt voor je bestelling & feedback. Wat vervelend dat de ervaring niet was zoals het verwacht. Wij zullen je feedback meenemen in onze verbetering! Groetjes, Team Little Saigon

Mascha
20 januari 2021

Goed gevulde gerechten, authentieke smaken, erg lekker, lieve mensen.

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de fijne review en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Little Saigon

Kat
15 januari 2021

Excellent customer service and great food

Reactie van Little Saigon

Thank you for your order & lovely review! Team Little Saigon

Paula
7 januari 2021

2x heerlijke soep met noedels en verse groente

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Jennifer van der Donk
4 januari 2021

Snelle levering, goeie service. Top soep, mega gevuld!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Little Saigon

Jessica
24 december 2020
Geri
23 december 2020

Yummie

Novi Manurung
22 december 2020
Joost Rood
20 december 2020

Lekker eten en vooral vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

danielle
19 december 2020

wat een ontdekking in amsterdam noord! echt heerlijk van smaak allemaal!

Menno
9 december 2020

Heel erg lekker, vers en goede prijs kwaliteit

Gg
7 december 2020

Alles lekker, behalve dat de kip echt veel te droog was.

Mick
7 december 2020
ivm
15 november 2020

lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrik Van gils
15 november 2020

Snel bezorgd, zoals gewoonlijk waren de pho en spring rolls weer superlekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jw
15 november 2020

lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
5 november 2020

Prima eten!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Little Saigon

Nina
11 oktober 2020

Het was super lekker en erg vers. Heel erg genoten, echt een aanrader dus!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor dit geweldige review

Sarah
19 september 2020

Perfect!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel! Groetjes, Team Little Saigon

Tjerk Feenstra
15 september 2020

Heerlijke broodjes!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel en hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Little Saigon

Masja
9 september 2020

Heerlijk eten en top service

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling & het review :)! Groetjes, Team Little Saigon

Jerson
11 augustus 2020

Eten is altijd heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Little Saigon

Bedankt voor je bestelling en fijn dat alles is bevallen:)! Groetjes, Team Little Saigon

Mike
8 augustus 2020

Super...! Heerlijk eten en snel bezorgd...!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

C.R.
23 juli 2020

Great service and great food!

Reactie van Little Saigon

Thank you for your order and lovely review! Team Little Saigon

Nils
20 juli 2020

Heel lekker en vers zoals altijd!

Reactie van Little Saigon

Dank je wel :)! Groetjes, Team Little Saigon

Polly
14 juli 2020

My husband felt like his duck was slightly overcooked compared to the last time we ordered but other than that everything was 100% delicious!!

Reactie van Little Saigon

Thank you for your feedback, we will definitely take this into our improvement. We are happy that you've still enjoyed the food :) Team Little Saigon

Wieselien
26 juni 2020

Prima service heerlijke rolls goed verpakt

Reactie van Little Saigon

Bedankt :)! Groetjes, Team Little Saigon